Bemutatkozás

BemutatkozásKunsági Andrea vagyok, Budapesten élek. Gyermekeim tinédzser korúak.


Pszichológus diplomát 1993-ban szereztem az ELTÉ-n, attól kezdve tíz évig a Közgáz Marketing Tanszékén tanítottam, a pszichológia és a marketing határterületeivel foglalkoztam. 2000-ben védtem Ph.D fokozatomat " A márkaválasztás háttere - a személyiségelméletek alkalmazási lehetőségei a fogyasztói magatartás kutatásában" címmel.


2002-2008 között a Közgáz E-business Kutatóközpontban, 2008-2012 között a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán dolgoztam, ahol a Marketing és Üzleti Tudományok Intézetében tanítottam marketing alapokat, nemzetközi marketinget, marketingkommunikációt, reklámpszichológiát, lakossági tájékoztatást, médiatervezést, kapcsolati marketinget és marketing kreativitásfejlesztő workshopot.


Jelenleg Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán dolgozom, a Kereskedelem és Marketing szak szakvezetőjeként marketing és pszichológia határterületeivel valamint szakfejlesztéssel foglalkozom, valamint a BGF Külkereskedelmi Karának Marketing Mesterképzésén Fogyasztás pszichológiája kurzust vezetek.                                                                                            Kunsági Andrea személyes honlapja