Tanácsadás

Marketing tanácsadás


A jó marketing a személyes és az üzleti siker kulcsa. De milyen a jó marketing? Mit és hogyan kínáljunk? Hogyan ismerjük meg a fogyasztóink igényeit? Hogyan legyünk versenyképesek a változó piacon? Hogyan lépjünk külpiacra, hogy sikeresek legyünk? Hogyan építsünk márkát? Mi minden látszik és hogy hat a sikerre mindaz, ami láthatatlan egy cég, egy termék, egy márka, vagy egy sikerre törekvő személy esetében?


Ezekben a kérdésekben tudok segíteni megtalálni a személyre szabott, a cég igényeinek megfelelő megoldásokat.


Vezetésfejlesztési tanácsadás


Egyetlen cég sem tud sikeresebb lenni, mint amilyenné a vezetője teszi. A siker kulcsa többek között a vezetői képességek birtoklása, fejlődése, körülményekhez alkalmazkodó volta. Az elakadások felismerése, a vezetői döntések és hibák átvilágítása kulcsfontosságú a cégek sikeréhez.


Coaching szolgáltatás


A coaching támogatást jelenthet vezetőnek és vezetői teamnek, személynek és társulásnak a megfelelő célok megfogalmazásához, a kitűzött célok megvalósításához és a folyamatok átlátásához, szervezéséhez. Sok esetben elég, ha a vezető tisztában van azokkal a tényezőkkel, amikkel akadályozza a saját céljait, máskor azonban hatékonyabb, ha ehhez támogatást vesz igénybe és van kivel átbeszélni azokat a személyes elakadásokat, racionális és érzelmi megfontolásokat, amelyek tudatosítása és képviselése eredményesebbé teszi a mindennapi munkát.